Monta eri ohjelmaa

Kaikkia Neurosonicin tuotteita ohjataan langattomasti mobiiliapplikaatiolla, jonka avulla voit valita mieleisesi ohjelma-alueen rentoutukseen, aktivointiin tai palautumiseen. Eri ohjelmilla on erilaisia käyttötarkoituksia ja kattavan kirjaston avulla löytyy jokaiselle jotakin.

Kuuntele kehoasi

Rentoudu ja opi kuuntelemaan kehoasi teknologiamme avulla. Neurosonic tarjoaa lääkkeetöntä apua erilaisiin vaivoihin. Laitteemme on kehitetty stressiperäisten oireiden lievitykseen, erityisesti unihäiriöihin ja kipuun.

Digital Detox

Ota ruutuvapaata aikaa itsellesi ja rentoudu ilman digitaalisten laitteiden häiriötä. Neurosonic tarjoaa sinulle mahdollisuuden ladata akkujasi arjen kiireen keskellä helpolla ja miellyttävällä tavalla.

Usein kysytyt kysymykset

Miten Neurosonic toimii?

Laitteet eivät ole perinteisiä hierovia laitteita, eikä niissä käytetä magneettejakaan. Neurosonicissa hyödynnetään kehittämäämme uusinta teknologiaa ja vaikutus perustuu erittäin matalataajuiseen, mekaanisesti tuotettuun värähtelyyn. Kun olet laitteessa, tunnet värähtelyn koko kehossasi ja se tuntuu erittäin miellyttävältä. Useimmat kokevat lämmöntunnetta parin minuutin jälkeen ja kun aika kuluu, huomaatkin, että ohjelma onkin jo loppunut. Värähtely vie sinut pois arkisista, stressaavista ajatuksista ja olosi on jälkikäteen rauhallinen ja kevyt, mutta samalla yllättävän pirteä. Kehosi siis rentoutuu ja mielesi vapautuu, näin useimmat käyttäjät kuvaavat kokemusta. Laitteilla saattaa olla merkittäviä vaikutuksia moniin oireisiin, sillä se rauhoittaa yliaktiivista autonomista hermostoa. Lue ja kuuntele näistä linkeistä ihmisten kokemuksia Neurosonicin hyödyistä:

Vesku Loiri saa helpotusta oireisiinsa
Kirsti pääsi eroon kivustaan Neurosonic-patjalla
Heidi pääsi eroon 14 päivittäisestä kipulääkkeestä kahdessa viikossa Neurosonic-patjalla

Sopiiko Neurosonic minulle?

Jos saat liikkua normaalisti, voit yleensä käyttää laitteita. Vasta-aiheita ovat:
– Akuutti tulehdus, joka voi levitä
– Akuutti välilevyn pullistuma
– Akuutti veritulppa
– Kuume
– Raskaus
– Vakava silmäsairaus
– Rokotuspäivä

Sopiiko laite ammattikäyttöön?

Ehdottomasti. Neurosonic-menetelmää käytetään täydentävänä hoitomuotona yksityissektorilla fysioterapiassa, mielenterveys- ja päihdekuntoutuksessa, kehitysvammakuntoutuksessa, työterveydessä ja ikäihmisten kuntoutuksessa. Käyttäjissä on laaja kirjo ammattilaisia lääkäreistä kosmetologeihin.

Ammattilaiset käyttävät menetelmää erilaisten kipujen lievitykseen, neurologisessa kuntoutuksessa, toimintakyvyn edistämiseen, unihäiriöihin, rentoutumisen edistämiseen, ahdistuneisuuden ja jännityksen lievitykseen, lihasjännitysten lievitykseen, päänsärkyjen ja migreenin lievitykseen, puutumiseen, turvotuksiin, CFS-oireisiin vain osa mainitaksemme. Lisäksi menetelmää käytetään psykoterapiassa kuntoutumista tukevana hoitomuotona. Erityisen hyvin se toimii rentouttavan vaikutuksensa vuoksi ahdistuneisuuden, unihäiriöiden, paniikkihäiriön ja jännitystilojen lievittäjänä.

Neurosonicia käytetään myös kunnallisessa terveydenhuollossa usealla eri sote-alueella ikääntyneiden, kehitysvammaisten, mielenterveys- ja päihdekuntoutujien, syömishäiriöisten nuorten sekä aivoverenkiertohäiriöpotilaiden kuntoutuksessa. Aalto yliopiston raportin mukaan hoitomenetelmän käyttö osana sosiaali- ja terveyspalvelujen tuotantoa voi tarjota ratkaisuja tehokkaiden lääkkeettömien hoitomuotojen löytymiseen sekä tuoda kaivattua helpotusta arjen voimavarojen riittävyyteen myös vuorotyötä ja raskasta fyysistä työtä tekevälle henkilökunnalle.

Laitteet voi hankkia suoraostolla tai leasing-huoltosopimuksella. Kysy lisää!

Pyydä esittelyä ja kysy lisää Neurosonic-hoitomenetelmästä ammattikäyttöön psykoterapeutti ja menetelmän kehittäjältä, Marco Kärkkäiseltä p. 040 8086 312 tai toimitusjohtaja Simo Pahkamaalta, p. 045 844 8863.

Voinko ostaa laitteen kotiin?

Voit. Neurosonic toimii helppokäyttöisenä itsehoitolaitteena kotikäytössä. Jos haluat sisustustuotteen, suosittelemme divaania. Patjaversio on monikäyttöinen ja voit ottaa sen mukaan matkallesi ja pitää huolta hyvinvoinnistasi reissun päälläkin. Motoroitua sänkyversiota suosittelemme lämpimästi, jos olet hankkimassa uutta sänkyä.
Kaikissa laitteissa on sama teknologia. Tarpeesi ratkaiskoon, mikä tuote soveltuu parhaiten sinun ja perheesi käyttöön. Soita meille tai laita sivujen kautta chat-viestiä, autamme sinua mielellämme!


Ollaan yhteydessä!

Ota yhteyttä ja kerromme lisää tuotteistamme!