Neurosonic ammattikäyttöön

Neurosonic-menetelmää käytetään täydentävänä hoitomuotona yksityissektorilla fysioterapiassa, mielenterveys- ja päihdekuntoutuksessa, kehitysvammakuntoutuksessa, työterveydessä ja ikäihmisten hoidossa. Käyttäjissä on laaja kirjo ammattilaisia lääkäreistä fysioterapeutteihin, työterveyshoitajiin, hierojiin ja mielenterveysalan ammattilaisiin.

Ammattilaiset käyttävät menetelmää erilaisten kipujen lievitykseen, neurologiseen kuntoutukseen, toimintakyvyn edistämiseen, unihäiriöihin, rentoutumiseen, ahdistuneisuuden ja jännityksen lievitykseen, lihasjännitysten lievitykseen, päänsärkyjen ja migreenin lievitykseen, puutumiseen, turvotuksiin ja moniin muihin oireisiin. Lisäksi menetelmää käytetään psykoterapiassa kuntoutumista tukevana rentoutusmuotona.

Neurosonicia käytetään myös kunnallisessa terveydenhuollossa usealla eri sote-alueella ikääntyneiden, kehitysvammaisten, mielenterveys- ja päihdekuntoutujien, syömishäiriöisten nuorten sekä aivoverenkiertohäiriöpotilaiden kuntoutuksessa. Aalto yliopiston raportin mukaan hoitomenetelmän käyttö osana sosiaali- ja terveyspalvelujen tuotantoa voi tarjota ratkaisuja tehokkaiden lääkkeettömien hoitomuotojen löytymiseen, sekä tuoda kaivattua helpotusta arjen voimavarojen riittävyyteen myös vuorotyötä ja raskasta fyysistä työtä tekevälle henkilökunnalle.

Laitteet voi hankkia suoraostolla tai leasing-huoltosopimuksella.

Pyydä esittelyä ja kysy lisää Neurosonic-hoitomenetelmästä ammattikäyttöön psykoterapeutti ja menetelmän kehittäjältä, Marco Kärkkäiseltä p. 040 8086 312 tai toimitusjohtaja Simo Pahkamaalta, p. 045 844 8863.