Oy Neurosonic Finland Ltd:n uutena toimitusjohtajana aloittaa syyskuussa Juha Suoniemi

Tuotantotalouden Diplomi-Insinööri Juha Suoniemi on nimitetty 16.9.2022 alkaen Oy Neurosonic Finland Ltdn toimitusjohtajaksi. Suoniemi siirtyy Neurosonicille Kiiltoclean Oy:lta.

Juha Suoniemi toimi Kiillolla ammatihygienia -liiketoiminta-alueen johtajana viimeiset vajaat neljä vuotta. Ennen Kiiltoa Suoniemi hankki hyvinvointiteknologiaosaamista Suunto Oy:lta toimien mm. Sukellusliiketoiminnan johtajana ja Kiinan liiketoiminnan kaupallisena johtajana. Ennen Suuntoa Suoniemi vietti uransa alkuosan Nokialla monenlaisissa tehtävissä mm. toimitusketjun ja tuotekehityksen alueilla.

- Neurosonic on tehnyt hyvää työtä Suomen markkinoilla viime vuosina ja olen erittäin innostunut päästessäni mukaan käynnistämään seuraavaa vaihetta matkalla kohti kansainvälistä kasvua, Suoniemi toteaa, ja jatkaa: - Hyvinvointi trendinä on edelleen vahvassa nousussa ja sen mukana kasvun mahdollisuudet ovat merkittävät Neurosonicin erinomaisen teknologian ja sitoutuneen tiimin siivittäminä. Motiovaatio ei siis voisi olla korkeammalla.

Neurosonicilla on kovat kasvutavoitteet tuleville vuosille. Tavoitteena on olla kansainvälisesti edelläkävijänä tunnettu yhtiö palautumis-, uni- ja rentoutumisteknologiaa tarjoavien brändien joukossa. Odotuksena on, että Suoniemen luotsaamana yhtiö pystyy tavoitteensa saavuttamaan.

- Juhan valinta kovien ehdokkaiden joukosta oli lopulta helpohko päätös. Yhtiölle haettiin toimitusjohtajaa, jolla on osaamista ja kokemusta saattaa yhtiö kansainväliselle kasvu-uralle. Juha onnistui myös ensitapaamisesta lähtien vakuuttamaan, että hän uskoo yhtiöön ja sen tuotteisiin ja haluaa tulla tekemään yhtiöstä menestystarinan yhdessä muiden Neurosonicin ammattilaisten kanssa, kertoo Oy Neurosonic Finland Ltd:n hallituksen puheenjohtaja Jonne Soininen, ja jatkaa: - Rekrytointiprosessissa oli miellyttävä huomata, että tehtävä herätti laajalti kiinnostusta kokeneissa tekijöissä. Hallituksessa ollaan erityisen tyytyväisiä, että Juhan kanssa päästiin mutkattomasti pestistä yhteisymmärrykseen. Hallituksella ei ole pienintäkään epäilystä, etteikö Juha pystyisi tätä vastuuta kantamaan.

- Tavoitteena on päästä uutta kasvustrategiaa jalkauttamaan jo loppuvuoden aikana. Syksy tuleekin olemaan erittäin mielenkiintoinen, kun uuteen rooliin pääsen syyskuun puolivälissä vihdoin hyppäämään, toteaa Suoniemi.

Neurosonic työllistää tällä hetkellä kuusi henkilöä Helsingissä, Oulussa ja Ruotsin Lundissa. Palveluntarjoajia ja jälleenmyyjiä ympäri maailman löytyy jo runsaasti yli 100 ja määrä on tarkoitus monistaa kansainvälisellä kasvulla. Neurosonicin tuotteet valmistetaan Suomessa ja tuoteperhe kantaa ylpeydellä sille myönnettyä Avainlippu-tunnusta.